Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06/05/2024

Розпорядження міського голови від 06.05.2024 № 133 «Про призначення відповідальних осіб за експлуатацію клієнтської частини комплексу КЗІ та у системі СДО»

На виконання вимог п.п.5 п.4 р.3 Договору про здійснення розрахунково-касового обслуговування між Управлінням Державної казначейської служби України у м. Чорноморську Одеської області та Виконавчим комітетом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.04.2024 №7 та з метою надання посадовим особам права накладання кваліфікованого електронного підпису (КЕП) згідно з Регламентом роботи кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Державної казначейської служби України від 04.03.2019 (зі змінами), керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

1. Право накладання кваліфікованого електронного підпису з правом першого підпису та право накладання кваліфікованого електронного підпису з правом печатки установи в системі дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства-Казначейство» залишаю за собою та надаю заступнику міського голови Наталі Яволовій.

2. Право накладення кваліфікованого електронного підпису з правом другого підпису надаю начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності – головному бухгалтеру виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Оксані Бонєвій та заступнику начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності – заступнику головного бухгалтера виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Галині Шльонкіній.

3. Визначити таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 12.02.2021 №71 «Про призначення відповідальних осіб за експлуатацію клієнтської частини програмно - технічного комплексу «Клієнт Казначейства-Казначейство».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покладаю на заступника міського голови Наталю Яволову.

 

Міський голова                                                                               Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення