Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2024

Проект рішення від 08.05.2024 «Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.04.2024 № 585 - VIII «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна в рамках Проєкту «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»)»»

З метою виправлення технічної помилки, допущеної у пункті 9 додатків А та В до договору про остаточну передачу прав власності на майно, закуплене за кошти уряду США (USAID), № HOVERLA-2023-96 від 19.03.2024, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись  постановою Кабінету Міністрів України «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги» від 15 лютого 2002 року №153, статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Внести зміни до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.04.2024 № 585 - VIII «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна  в рамках Проєкту "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»)», виклавши додаток до рішення в новій редакції (додається).
  2. Затвердити виправлені додатки А та В до договору про остаточну  передачу прав власності на майно, закуплене за кошти уряду США (USAID), № HOVERLA-2023-96 від 19.03.2024.
  3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити коригування в бухгалтерському обліку щодо майна, зазначеного у даному рішенні, відповідно до норм законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника  міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення