Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/05/2024

Проект рішення від 09.05.2024 «Про затвердження положення про управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції»

З метою забезпечення належного рівня діяльності та удосконалення роботи органу управління освітою Чорноморської міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити положення про управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (код ЄДРПОУ 05406623) в новій редакції (додається).
  2. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області здійснити заходи щодо державної реєстрації положення в новій редакції.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян,  заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                          Василь ГУЛЯЄВ

 

 

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення