Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/05/2024

Рішення виконавчого комітету від 10.05.2024 № 153 «Про виключення із числа службових двокімнатної квартири № … в гуртожитку по вул. Зеленій, 2-Б у селі Малодолинське Одеського району Одеської області»

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Міське управління житлово -комунального господарства»» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань від 18.04.2024 (протокол № 4), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

- двокімнатна квартира № … по вул. Зеленій, буд. 2-Б у с. Малодолинське в                                     Одеського району Одеської області переведена до числа службових рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеської області від 24.09.2020 № 185 «Про надання громадянам житла» та рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.03.2023 № 63 «Про надання і виведення службового житла у м. Чорноморську та закріплення його за працівниками комунального підприємства «Міське управління житлово – комунального господарства» Чорноморської міської ради» надана двірнику ЖЕД № 3 Дашківській Валентині Валентинівні.

Враховуючи те, що у комунального підприємства «Міське управління житлово – комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області відпала  необхідність  у  використанні даного службового житла, а також те, що у теперішній час виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області не має можливості надати інше приміщення, на підставі Положення про порядок надання службових приміщень і користування ними в Українській РСР від 04.02.1988  № 37                         (із змінами від 02.06.2021),  статей 118, 119 Житлового Кодексу України, статей 29,30,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»   

 

        виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області   

                                                                      вирішив:

 

  1. Виключити із числа службових двокімнатну квартиру № … в гуртожитку по                      вул. Зеленій, 2-Б у селі Малодолинське Одеського району Одеської області та закріпити її за Дашківською Валентиною Валентинівною.

2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                               Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: