Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/05/2024

Рішення виконавчого комітету від 10.05.2024 № 158 «Про укладення найму жилого приміщення з Лисенком Олексієм Васильовичем»

Розглянувши заяву і подані документи Лисенка Олексія Васильовича щодо визнання його наймачем кімнати № … в гуртожитку по вул. Олександрійській,   буд. 16 у                           м. Чорноморську, де він мешкає з 2009 року, але зареєстрований в гуртожитку без вказання кімнати, виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

  • в кімнаті № … була зареєстрована, але не проживала Шерешило Оксана Миколаївна. Згідно з рішенням Іллічівського міського суду Одеської області від 13.12.2023 справа                               № … Шерешило Оксана Миколаївна визначена такою, що втратила право користування кімнатою № … по вул. Олександрійській, 16.

Згідно з довідкою  відділу реєстрації осіб управління забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську від 02.04.2024 № 8-1342 в зазначеній кімнаті зареєстровані особи відсутні.

Враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань від 18.04.2024 (протокол № 4), на підставі статей 103, 104, 106 Житлового Кодексу, керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

                  

виконавчий  комітет  Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської  області  вирішив:

 

  1. Доручити комунальному підприємству «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області укласти договір найму житлового приміщення з Лисенком Олексієм Васильовичем на кімнату №  … в гуртожитку  по вул. Олександрійській, буд. 16  у м. Чорноморську Одеського району  Одеської  області, згідно з технічною документацією.

2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення