Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/05/2024

Розпорядження міського голови від 15.05.2024 № 149 «Про заходи до Дня морської піхоти України»

З нагоди відзначення Дня морської піхоти України та з метою патріотичного виховання молоді, відродження і розвитку національних військових традицій, враховуючи важливу роль морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України у забезпеченні обороноздатності держави, надання моральної підтримки захисникам та захисницям України, керуючись Указом Президента України від 23 травня 2018 року № 145/2018 «Про День морської піхоти України», на підставі ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Розробити та організувати проведення освітніх, спортивних та інших тематичних заходів з нагоди Дня морської піхоти України.

Травень – червень 2024 року Андрій Ковальов, Юлія Крістанова,Євген Черненко, Олександр Миза

2.  Організувати та провести 23 травня 2024 року о 08.50  на  оглядовому майданчику Приморських сходів  урочисту церемонію підняття прапору України та прапору морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України

Андрій Ковальов, Юлія  Крістанова, Олена Лобода, Олександр Миза

3.  Сприяти, в межах компетенції, реалізації ініціатив об’єднань громадян, спрямованих на проведення тематичних заходів з нагоди Дня морської піхоти України.

Травень – червень 2024 року  Микола  Малий, Андрій Ковальов, Юлія  Крістанова, Євген Черненко, Олена Лобода, Тетяна Медведєва

4. Звернутися до представників християнських релігійних конфесій міста щодо проведення поминальних богослужінь за загиблими в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та  молебні за захисників та захисниць України.

 До 23 травня 2024 року Олена Лобода

5.  Забезпечити  висвітлення матеріалів, пов’язаних з  Днем морської піхоти України,  на офіційному вебсайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та у засобах масової інформації.

Травень - червень  2024 року Анастасія Артеменко, Олена Лобода, керівники  засобів масової  інформації (відповідно до умов договору)

6.  Забезпечити  охорону громадського порядку  на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, зокрема в місцях проведення заходів з нагоди  відзначення Дня морської піхоти України.

23 травня 2024 року  Андрій Коротченко, Петро Канар`ян

7.  Усі заходи проводити із суворим дотриманням вимог законодавства та обмежень воєнного стану.

8.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови згідно з розподілом обов’язків.

                  

            Міський голова                                                                Василь ГУЛЯЄВ

 

 

 


Прикріплені файли: