Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

27/05/2024

Проект рішення від 27.05.2024 «Про закріплення вводу зовнішньої теплової мережі як об’єкта комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади та визначення його балансоутримувача»

Беручи до уваги листи комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (№ Внутр - 9789-2023 від 27.09.2023, № Внутр - 13419-2023 від 15.12.2023), з метою забезпечення належної підготовки до опалювального сезону та приведення у відповідність майнових прав щодо вводу зовнішньої теплової мережі Ду 50 протяжністю 20 м (у двохтрубному обчисленні)  до житлового будинку  № 4-Б по   вул. Корабельній у м. Чорноморську, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись статтями 17,  60 Закону України   «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»,  

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Закріпити за Чорноморською міською територіальною громадою в особі   Чорноморської  міської  ради Одеського району Одеської області  ввід зовнішньої теплової мережі Ду 50 протяжністю 20 м (у двохтрубному обчисленні)  до житлового будинку  № 4-Б по  вул. Корабельній у м. Чорноморську  Одеського району  Одеської  області  на праві  комунальної  власності.

2. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно,  зазначене у пункті 1 даного  рішення.

3.  Комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області щодо майна, зазначеного у пункті 1  даного рішення:

3.1 забезпечити повне та своєчасне відображення в бухгалтерському обліку надходження відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в України»;

3.2  здійснити оцінку  відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;

3.3   здійснювати  подальшу  експлуатацію та утримувати  в належному стані.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови  Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                             Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення