Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/05/2024

Проект рішення від 28.05.2024 «Про виключення із числа службових однокімнатної квартири № … по вул. Віталія Шума, 2-В у місті Чорноморську Одеського району Одеської області»

Розглянувши клопотання командування військової частини …, враховуючи рекомендації житлово – побутової комісії військової частини … від 21.05.2024 № 905 і громадської комісії з житлових питань Чорноморської міської ради від 24.05.2024 (протокол № 5), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

- однокімнатна квартира № … по вул. Віталія Шума, буд. 2-В в місті Чорноморську Одеського району Одеської області рішенням виконавчого комітету Іллічівської міської ради від 27.10.2011 № 698 переведена до числа службових та надана військовослужбовцю Пихтіну Ігорю Васильовичу.

Враховуючи те, що у військовій частині відпала потреба у використанні даного службового житла, а також те, що у теперішній час виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області не має можливості надати інше приміщення, на підставі Положення про порядок надання службових приміщень і користування ними в Українській РСР від 04.02.1988  № 37,  статті 12 Закону України «Про соціальний та правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», статей 118, 119 Житлового Кодексу України, статей 29, 30, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»   

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Виключити із числа службових однокімнатну квартиру № … по вул. Віталія Шума, буд. 2-В в м. Чорноморську Одеського району Одеської області та закріпити її за військовослужбовцем Пихтіним Ігорем Васильовичем складом сім’ї із 3-х осіб (він, дружина, син).
  2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: