Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/05/2024

Проект рішення від 28.05.2024 «Про укладення договору найму жилого приміщення з Антонюком Миколою Дем'яновичем»

Розглянувши заяву і подані документи Антонюка Миколи Дем'яновича щодо визнання його наймачем кімнати № … в гуртожитку по вул. Олександрійській, буд. 16 у м. Чорноморську, де він мешкає з 2004 року, але зареєстрований в гуртожитку без вказання кімнати, виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

  • в кімнаті № … був зареєстрований, але не проживав Штельмах Іван Анатолійович. Згідно з рішенням Одеського апеляційного суду від 18.04.2024 справа № … Штельмах Іван Анатолійович визначений таким, що втратив право на користування кімнатою № … у гуртожитку по вул. Олександрійській, 16.

Згідно з довідкою  відділу реєстрації осіб управління забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську від 20.05.2024 № 8-2213 в зазначеній кімнаті зареєстровані особи відсутні.

Враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань від 24.05.2024 (протокол № 5), на підставі статей 103, 104, 106 Житлового Кодексу, керуючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

                  

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Доручити комунальному підприємству «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області укласти договір найму житлового приміщення з Антонюком Миколою Дем'яновичем на кімнату                   №  … в гуртожитку  по вул. Олександрійській, буд. 16  у м. Чорноморську Одеського району  Одеської  області, згідно з технічною документацією, складом сім’ї із 4-х осіб (він, дружина Антонюк Галина Сергіївна, дочка Крутельова  Марина Миколаївна, онука …, 2018 року народження).
  2. Контроль  за  виконанням  даного  рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: