Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/05/2024

Проект рішення від 28.05.2024 «Про підготовку та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у 2024 році»

З метою підготовки та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у літній період 2024 року, відповідно до Законів України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», керуючись ст. ст. 32, 52, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Андрій Ковальов) забезпечити відпочинок учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у таборах з денним перебуванням (табори при закладах загальної середньої освіти, позашкільної освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади, табір «Лідер-2024», профільна зміна «Молодь у місті – молодь для міста») затвердити мережу дитячих закладів відпочинку, які будуть надавати відпочинкові послуги влітку 2024 року та графік їх роботи (з урахуванням безпекових умов).

2. Управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Андрій Ковальов) і відділу культури Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Юлія Крістанова) організувати в таборах з денним перебуванням змістовне дозвілля, проведення тематичних і профільних змін, забезпечити роботу тематичних гуртків, секцій, клубів з метою творчого розвитку талановитих та обдарованих дітей, лідерів учнівського самоврядування.

3. Затвердити кошторис витрат на організацію та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади  у 2024 році (додаток).

4. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) профінансувати кошти, передбачені в кошторисі управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на реалізацію заходів з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                                Василь ГУЛЯЄВ

 

 

Додаток

до рішення виконавчого комітету      від   .05.2024 р. №

 

Кошторис

витрат на організацію та проведення кампанії з відпочинку учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у 2024 році

№ з/п

Назва заходу

Сума витрат

(тис. грн)

Розпорядники коштів

1.

Відпочинок учнів закладів освіти комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у таборах денного перебування

3 339,5

Управління освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

2.

Відпочинок учнів закладів освіти                    в «Арт-таборах» на базі закладів культури комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади

150,0

Відділ культури Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

 

РАЗОМ

3 489,5

 

Начальник управління освіти                                                            Андрій КОВАЛЬОВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення