Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

04/06/2024

Рішення міської ради від 30.05.2024 № 621-VIII «Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0060 га за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Віталія Шума, 2-Ц з подальшою передачею в постійне користування РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА СВЯТО-УСПЕНСЬКОЇ ПАРАФІЇ СМТ. ОЛЕКСАНДРІВКА М. ЧОРНОМОРСЬК УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ)»

На підставі статей 12, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, статей 26, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи рекомендації постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА СВЯТО-УСПЕНСЬКОЇ ПАРАФІЇ СМТ. ОЛЕКСАНДРІВКА М. ЧОРНОМОРСЬК УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ) дозвіл  на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0060 га за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, вулиця Віталія Шума, 2-Ц з подальшою передачею в постійне користування, вид цільового призначення 03.04 – для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                         Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення