Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05/06/2024

Рішення виконавчого комітету від 04.06.2024 № 192 «Про внесення змін по квартирному обліку громадян»

Розглянувши заяви громадян щодо внесення змін по квартирному обліку та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», рекомендації громадської комісії з житлових питань від 24.05.2024 (протокол № 5),  виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

 

- Сищик Олег Володимирович перебуває на квартирному обліку потребуючих поліпшення житлових умов  з 21.06.2006 складом сім’ї із 3-х осіб (він, дружина, син). 22.02.2024 включений до списку осіб, які користуються правом першочергового отримання житла як учасник бойових повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Сищик Олег Володимирович отримав травму, пов’язану із захистом Батьківщини і  згідно з посвідченням від 26.04.2024 серія … № … є особою з інвалідністю 3 групи внаслідок війни.

 

  • Кохан Валерій Миколайович перебуває на квартирному  обліку потребуючих поліпшення житлових умов  з 29.11.2007 складом сім’ї – один. 12.02.2016 включений до списку осіб, які користуються правом першочергового отримання житла як учасник бойових АТО.

Кохан Валерій Миколайович отримав травму, пов’язану із захистом Батьківщини і  згідно з посвідченням від 10.05.2024 серія …№ … є особою з інвалідністю 1 групи внаслідок війни.

 

Враховуючи викладене, на підставі пунктів 18, 46 «Правил обліку громадян, які потребують    поліпшення    житлових   умов, і надання  їм  жилих приміщень в Українській РСР», пункту 11 частини 2 статті  7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», керуючись статтею 46 Житлового Кодексу України, статтями 30, 52  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий   комітет  Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області

                                                                          вирішив:

 

1. Включити Сищика Олега Володимировича в список осіб, які користуються правом позачергового отримання житла як особу з інвалідністю 3 групи внаслідок війни.

 

2. Включити Кохана Валерія Миколайовича  в список осіб, які користуються правом позачергового отримання житла як особу з інвалідністю 1 групи внаслідок війни.

 

3. Контроль  за   виконанням  даного  рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: