Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05/06/2024

Проект рішення від 05.06.2024 «Про тимчасові зміни руху міських автобусних маршрутів загального користування №№ 1, 4, 15»

Враховуючи складну ситуацію, що склалася з автомобільним рухом і транспортним обслуговуванням мешканців громади внаслідок ракетних обстрілів, здійснених у квітні 2024 року російською федерацією, з метою удосконалення автобусного сполучення, на підставі статей 7, 42 Закону України «Про автомобільний транспорт», керуючись підпунктом 12 пункту «а» статті 30, статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Внести тимчасові зміни до руху міських автобусних маршрутів загального користування №№ 1, 4, 15,  виклавши маршрути руху в новій редакції (додаються).

2. Керівництву МП ТОВ «ШВИДКІ АВТОБУСНІ МАРШРУТИ» та ТОВ фірма «ЛІМАН» внести тимчасові зміни до паспортів міських автобусних маршрутів загального користування №№ 1, 4, 15 та погодити їх з уповноваженим підрозділом Національної поліції України у встановленому законодавством порядку.

3. Відділу економіки управління економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області спільно з юридичним відділом управління державної реєстрації прав та правового забезпечення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області підготувати додаткові угоди до Договорів про організацію перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування від 04.09.2017 року № 33 та від 15.05.2017 року № 15.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                               Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: