Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06/06/2024

Рішення виконавчого комітету від 04.06.2024 № 221 «Про надання соціальних послуг стаціонарного догляду недієздатному _____________за заявою його опікуна ___________»

Відповідно до пункту 9 Постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку надання соціальних послуг особам з інвалідністю та особам похилого віку, які страждають на психічні розлади” від 26.06.2019 № 576, керуючись ст. 34, ч. 3 ст. 50, ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи пропозиції Опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх недієздатних осіб та осіб, цивільна дієздатність яких обмежена, які потребують опіки та піклування,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області вирішив:

 

  1. Затвердити висновок Опікунської ради про надання соціальних послуг  стаціонарного догляду недієздатному ___________за заявою його опікуна ___________
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Романа  Тєліпова.

 

Міський голова                                                                             Василь ГУЛЯЄВ

 

 

                        Додаток

до рішення   виконавчого комітету Чорноморської міської ради

від   04.06.2024    № 221

 

ВИСНОВОК

Опікунської ради виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області як органу опіки та піклування

 

Про надання соціальних послуг  стаціонарного догляду недієздатному ___________за заявою його опікуна ___________

 

До виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області як органу опіки та піклування звернувся гр. ___________, який проживає разом з сином ___________за адресою: Одеська область, Одеський район, місто Чорноморськ, пр-т Миру, буд. № ___________, кв. ___________.

Рішенням Іллічівського міського суду від ___________року (справа № ___________) гр.  ___________визнаний недієздатним та йому призначена опіка в особі його батька ___________.

На даний час гр. ___________за станом свого здоров’я та похилого віку не може надати відповідного достатнього догляду своєму підопічному, бажає оформити свого недієздатного сина для отримання соціальних послуг в спеціальному інтернатному закладі.

Відповідно до пункту 9 Постанови Кабінету Міністрів України “Про затвердження Порядку надання соціальних послуг особам з інвалідністю та особам похилого віку, які страждають на психічні розлади” від 26.06.2019 № 576 соціальні послуги стаціонарного догляду, паліативного догляду, догляду вдома, підтриманого проживання особам з інвалідністю, особам похилого віку з числа бездомних осіб, засуджених осіб, звільнених осіб, пацієнтів закладів з надання психіатричної допомоги надаються на підставі заяви законного представника та рішення органу опіки та піклування про надання соціальних послуг особі з інвалідністю, особі похилого віку (для недієздатних осіб, яким призначено опікунів).

Враховуючи вищезазначене, Опікунська рада виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вважає за доцільне:

- надати соціальні послуги стаціонарного догляду недієздатному ___________ за заявою його опікуна ___________;

            - звернутись до органу опіки та піклування - виконавчому комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області з пропозицією про затвердження висновку  Опікунська рада про надання соціальних послуг  стаціонарного догляду недієздатному ___________за заявою його опікуна ___________.

 

            Начальниця управління

            соціальної політики                                                 Тетяна ПРИЩЕПА

 


Прикріплені файли: