Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20/06/2024

Проект рішення від 20.06.2024 «Про затвердження складу комісії для складання Актів із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду)»

На виконання Закону України від 11.04.2024 № 3633-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку”  (зі змінами), відповідно до пунктів 9, 13, 14 частини першої статті 23 Закону  України від 21.12.1993 № 3543-ХІІ “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” (зі змінами) та постанови Кабінету Міністрів України від 16.05.2024 № 560 “Про затвердження Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період”, керуючись ст.ст. 36,52, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Затвердити склад комісії для складання Актів із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) (додається).
  2. Визначити управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області уповноваженим органом з прийняття заяв щодо Актів із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) та розгляду (прийняття) матеріалів за результатами перевірки Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
  3. Комісії в своїй роботі керуватися Законом України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку”  (зі змінами), Законом  України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” (зі змінами), постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2024 № 560 “Про затвердження Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період” та іншими законодавчими актами.
  4. Рішення   виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 08.11.2022 № 308 “Про питання, пов’язані зі складанням Актів встановлення факту здійснення догляду” визнати таким, що втратило чинність
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                 Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення