Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/06/2024

Рішення виконавчого комітету від 21.06.2024 № 241 «Про затвердження Положення про премію Чорноморського міського голови за особливі досягнення молоді Чорноморської міської територіальної громади у суспільному житті та вклад у реалізацію молодіжної політики в Чорноморській міській територіальній громаді»

З метою відзначення особливих досягнень молоді у різних сферах суспільного життя та сприяння соціальному становленню молоді, відповідно до міської цільової програми «Молодь Чорноморська» на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 № 181-VIII (із змінами) та протоколу засідання комісії щодо присудження стипендії Чорноморського міського голови талановитій молоді Чорноморської міської територіальної громади від 05.04.2024 №1, керуючись статтями 32, 34, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Затвердити Положення про премію Чорноморського міського голови за особливі досягнення молоді Чорноморської міської територіальної громади у суспільному житті та вклад у реалізацію молодіжної політики в Чорноморській міській територіальній громаді (додається).
  2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) забезпечити своєчасне фінансування вказаних виплат.
  3. Відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Євген Черненко) забезпечити премію Чорноморського міського голови за особливі досягнення молоді Чорноморської міської територіальної громади у суспільному житті та вклад у реалізацію молодіжної політики в Чорноморській міській територіальній громаді в межах асигнувань, передбачених в кошторисі відділу на фінансування молодіжних програм.
  4. Рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 02.08.2022 № 197 «Про затвердження Положення про премію Чорноморського міського голови за особливі досягнення молоді Чорноморської міської територіальної громади у суспільному житті та вклад у реалізацію молодіжної політики в Чорноморській міській територіальній громаді» визнати таким, що втратило чинність.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення