Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10/07/2024

Проект рішення від 10.07.2024 «Про надання згоди комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на списання майна (біореакторів) шляхом продажу на електронному аукціоні»

   Розглянувши лист комунального підприємства «Чорноморськводоканал»  від 06.06.2024 № Внутр-6347-2024, беручи до уваги  лист управління комунальної власності та земельних відносин від 16.05.2024 № Внутр-5496-2024, керуючись рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  від 25.10.2023 № 475-VIII «Про затвердження Порядку списання майна комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеській області в новій редакції», постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432 «Про затвердження Порядку проведення  електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації  та визначення додаткових умов продажу», враховуючи рекомендації  постійної  комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, на підставі статей 317, 319  Цивільного кодексу України,  статей  26, 60  Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада  Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати згоду комунальному підприємству «Чорноморськводоканал»   Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на списання шляхом продажу на електронному аукціоні  біореакторів CELPOX-1910  кількістю  6 (шість) одиниць, які знаходяться на балансі підприємства.
  2. Комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

         2.1. Здійснити відповідні заходи щодо продажу майна, зазначеного у пункті 1 даного рішення,  через електронну торгову систему  відповідно до норм чинного законодавства.

         2.2. Після реалізації (продажу) майна, зазначеного у  пункті 1 даного рішення,  здійснити його списання зі свого  балансу та оформити документацію згідно з нормами чинного законодавства.

         3.  Кошти, отримані від реалізації (продажу) вищезазначеного майна, зарахувати на поточний рахунок комунального підприємства «Чорноморськводоканал»  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та направити їх на підтримку належного утримання основних фондів підприємства.

         4.  Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника  міського голови  Руслана Саїнчука.

      

                Міський голова                                                                              Василь  ГУЛЯЄВ 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення