Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10/07/2024

Проект рішення від 10.07.2024 «Про надання згоди на безоплатну передачу з комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади у державну власність (відомство Міністерства оборони України) на баланс Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з дислокацією у м.Чорноморську) іншого окремого індивідуально визначеного майна (меблів)»

На адресу Чорноморської  міської  ради Одеського району  Одеської області надійшли клопотання від начальника Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з дислокацією у м.Чорноморську) (від 14.03.2023  № ВХ-1042-23 та  від  28.06.2023 № ВХ-2593-23) щодо забезпечення обладнанням кабінетів військово-лікарської комісії.

У рамках  Міської цільової програми підтримки Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  (з дислокацією у м. Чорноморську), проведення мобілізаційної підготовки військовозобов’язаних м. Чорноморська та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеської області від 30.03.2021           № 31-VIII (зі змінами), виконавчим комітетом Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області були придбані  відповідні матеріальні цінності (договори на поставку товарів від 12.07.2023 №№ 81-83) для подальшої їх передачі Першому відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з дислокацією у м.Чорноморську).

           Беручи до уваги вищевикладене, розглянувши  лист начальника відділу  взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  від 10.06.2024 № Внутр – 6466-2024, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись статтями 317, 319, 327 Цивільного кодексу України, статтями 2, 3, 5 Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, статтями  26,  60  Закону України  ”Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

   Чорноморська  міська рада  Одеського району  Одеської області  вирішила:

 

  1. Надати згоду на безоплатну передачу в державну власність (відомство Міністерства оборони України) на баланс Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з дислокацією у м.Чорноморську) іншого окремого індивідуально визначеного майна, яке належить до  комунальної власності Чорноморської міської  територіальної громади та перебуває на балансі виконавчого комітету Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області, згідно з додатком 1 до даного рішення (додається).
  2.   Затвердити перелік уповноважених представників від імені Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області для здійснення заходів з приймання – передачі іншого окремого індивідуально визначеного майна, зазначеного в додатку 1 до даного рішення, яке передається з комунальної власності Чорноморської міської  територіальної громади у державну власність (відомство Міністерства оборони України) на баланс Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з дислокацією у м.Чорноморську), згідно з додатком 2 до даного рішення (додається).
  3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області після підписання   акту приймання – передачі іншого окремого індивідуально визначеного майна, зазначеного в додатку 1 до даного рішення, забезпечити  повне  та  своєчасне  відображення  в  бухгалтерському  обліку його вибуття відповідно до чинного законодавства України.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови  Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                              Василь ГУЛЯЄВ

 

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення