Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10/07/2024

Проект рішення від 10.07.2024 «Про вступ до Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – Асоціації «Енергоефективні міста України»»

З метою підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів, посилення енергетичної безпеки, покращення якості енергетичних послуг, захисту довкілля та забезпечення сталого розвитку громади, керуючись частиною другою статті 142 Конституції України, статтею 10 Європейської Хартії місцевого самоврядування, Статутом Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – Асоціації «Енергоефективні міста України» (далі – Асоціація), Положенням про сплату вступних та членських внесків органами місцевого самоврядування в Асоціації “Енергоефективні міста України”, затвердженим Загальними зборами Асоціації від 11 травня 2023 року, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі ст. ст. 15, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

1. Вступити до Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування –  Асоціації “Енергоефективні міста України”.

2.  Укласти з Асоціацією Угоду про сплату вступного та щорічних членських внесків.

3. Сплату вступного та щорічних членських внесків здійснювати відповідно до Положення про сплату вступних та щорічних членських внесків органами місцевого самоврядування в Асоціації «Енергоефективні міста України».

4. Уповноважити міського голову Василя Гуляєва представляти Чорноморську міську раду Одеського району Одеської області в Асоціації.

5. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області при формуванні бюджету Чорноморської міської територіальної громади передбачати кошти на сплату членських внесків.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

 

Міський голова                                                                                Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли: