Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10/07/2024

Проект рішення від 10.07.2024 «Проєкт порядку денного засідання постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності VІІІ скликання від 11.07.2024»

 

м. Чорноморськ                                                                                    Депутатська кімната

                                                                                                                          13.00

 

1. Про внесення змін до  Програми розвитку у сфері житлово-комунального господарства в межах території Чорноморської  міської   ради Одеського району Одеської області на 2019-2024 роки, затвердженої  рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.12.2018  № 371-VII (зі змінами).                                                                                                                                                                                                                            

 

2. Про внесення змін до  Міської програми "Здоров'я населення Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025 роки", затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області від 24.12.2020 № 17 –VIІІ (зі змінами).

                                                                                                          

3. Про   внесення  змін  до Міської   цільової соціальної  програми  розвитку цивільного захисту Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської  ради Одеського  району  Одеської області від 30.03.2021 № 27-VIII (зі змінами).

                                                                                                        

4. Про внесення змін до Міської цільової програми підтримки Сил територіальної оборони Збройних Сил України, військових частин Збройних Сил України, Національної гвардії України, інших військових формувань та посилення  заходів громадської безпеки в умовах воєнного стану на території Чорноморської міської  ради Одеського району Одеської області на 2024 рік, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 22.12.2023 № 516-VIII (зі змінами).

                                                                                                        

5. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 22.12.2023 № 522–VІII "Про бюджет Чорноморської міської територіальної громади на 2024 рік" (зі змінами).

                                                                                                       

6. Про скасування рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.07.2015 № 637-VI «Про податок на майно (в частині податку на  нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки) на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами).

                                                                                       

7. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.06.2020 № 567-VII «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»  (зі змінами).

                                                                                           

8. Про надання згоди на  безоплатну передачу з комунальної власності Чорноморської міської  територіальної громади у державну власність (відомство Міністерства оборони України) на баланс Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з дислокацією у м.Чорноморську) іншого окремого індивідуально визначеного майна (меблів).    

                                                                                      

9. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 30.05.2024 № 617-VIII  «Про закріплення вводу зовнішньої теплової мережі як об’єкта комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади та визначення  його  балансоутримувача».

                                                                                             

10. Про надання згоди комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської   міської   ради  Одеського  району Одеської  області на списання майна як  металобрухт.

                                                                                                       

11. Про надання згоди комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської   міської   ради  Одеського  району Одеської  області на списання майна (біореакторів) шляхом продажу на електронному аукціоні.

                                                                                                       

12.  Про   внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 31.01.2023 № 316 - VIII    «Про   надання   дозволу  на  приватизацію приміщень гуртожитків,    переданих   до    комунальної    власності    від  ДП  «МТП «Чорноморськ», та врегулювання супутніх питань» (зі змінами).

 

13. Про збільшення статутного капіталу та   затвердження статуту комунального підприємства «Міське управління житлово - комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області в новій редакції.

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення