Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/07/2024

Рішення виконавчого комітету від 12.07.2024 № 247 «Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Чорноморської міської територіальної громади»

Внаслідок масованих ракетних ударів, завданих Російською Федерацією по території України, зокрема по Чорноморській міській територіальній громаді за період з  08.04.2024 по 10.04.2024 року, пошкоджено світлофорний об’єкт, дорожні знаки та кабельні лінії світлофорного об’єкту  за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Чорноморськ, перехрестя доріг М27, Т1641 та Т1620 в бік вул. Перемоги, про що складено акт комісійного обстеження об’єкта, пошкодженого  внаслідок збройної агресії Російської Федерації, який затверджено головою комісії з обстеження об’єкта, пошкодженого внаслідок збройної агресії Російської Федерації від 15.04.2024 № 366.

З метою ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій воєнного характеру, а саме ліквідації наслідків ракетного обстрілу в частині відновлення світлофорного об’єкту (перехрестя доріг М27, Т1641 та Т1620 в бік вул. Перемоги), беручи до уваги рекомендації комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (протокол  № 5 від 12.07.2024), на підставі підпункту а) пункту 6 Порядку використання коштів резервного фонду бюджету, затвердженого постановою Кабінету  Міністрів України від 29.03.2002  № 415 (зі змінами), керуючись статтею 140 Конституції України,  частиною 2 статті  24 Бюджетного кодексу України та статтями 361, 40, 64  Закону України "Про місцеве  самоврядування в  Україні",

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Виділити КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ  "МІСЬКЕ УПРАВЛІННЯ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА" ЧОРНОМОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ – одержувачу коштів/відповідальному виконавцю через головного розпорядника – Відділ комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на безповоротній основі з  резервного фонду  бюджету Чорноморської міської територіальної громади  за ТПКВК МБ 8733 "Заходи із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на об'єктах транспортної та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів резервного фонду місцевого бюджету" кошти у сумі 500 000  грн (п’ятсот тисяч гривень)  на  проведення заходів – капітального ремонту світлофорного об’єкту за адресою: Одеська область, Одеський район,  м. Чорноморськ, перехрестя доріг М27, Т1641 та Т1620 в бік вул. Перемоги.

 

2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  (Ольга Яковенко) внести  відповідні  зміни до розпису  бюджету  Чорноморської    міської територіальної громади на 2024 рік.

 

3. Відділу комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

1) встановити контроль за використанням КП "МУЖКГ" коштів, виділених з резервного фонду бюджету Чорноморської міської територіальної громади, за цільовим призначенням;

2) забезпечити подання звітності про використання коштів з резервного фонду бюджету Чорноморської міської територіальної громади відповідно до чинного законодавства України.

 

4.  Контроль  за  виконанням  цього рішення  покласти  на заступника міського  голови  Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: