Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/07/2024

Рішення міської ради від 12.07.2024 № 630-VIII «Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 30.05.2024 № 617-VIII «Про закріплення вводу зовнішньої теплової мережі як об’єкта комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади та визначення його балансоутримувача»»

Беручи до уваги лист комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» № Внутр-7048-2024 від 24.06.2024, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись  статтею 78 Господарського кодексу України,  статтями 17,  60 Закону України   «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»,  

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Внести зміни до рішення Чорноморської  міської  ради Одеського району Одеської області  від 30.05.2024 № 617-VIII  «Про закріплення вводу зовнішньої теплової мережі як об’єкта комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади та визначення  його  балансоутримувача»,  виклавши пункт 1 рішення в наступній редакції: 

«1. Закріпити за Чорноморською міською територіальною громадою в особі   Чорноморської  міської  ради Одеського району Одеської області  ввід зовнішньої теплової мережі Ду 50 мм протяжністю 48 м (у двохтрубному обчисленні)  до житлового будинку № 4-Б по  вул. Корабельній у м. Чорноморську  Одеського району  Одеської  області  на праві  комунальної  власності».

     2.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови  Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                         Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення