Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/07/2024

Рішення міської ради від 12.07.2024 № 635-VIII «Про затвердження Договору про встановлення побратимських зв’язків між містом Чорноморськ (Україна) і містом Хинчешти (Республіка Молдова)»

         31 травня 2024 року  Чорноморський міський голова Василь Гуляєв та мер м. Хинчешти  Олександр Ботнар підписали Договір про встановлення побратимських зв’язків між містом Чорноморськ (Україна) і містом Хинчешти  (Республіка Молдова); враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

            Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1.   Затвердити Договір про встановлення побратимських зв’язків між містом Чорноморськ (Україна) і містом Хинчешти (Республіка Молдова), підписаний 31 травня 2024 року.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

           Міський голова                                                                              Василь  ГУЛЯЄВ  

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення