Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/07/2024

Рішення міської ради від 12.07.2024 № 638/21 «Про припинення приватному підприємству «ЖИГУЛІ» права постійного користування земельною ділянкою площею 0,020 га за адресою: Одеська область, Одеський район, вулиця Віталія Шума, 2-Л»

На підставі статей 12, 92 Земельного кодексу України, статей 26, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи рекомендації постійної комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1.  Припинити приватному підприємству «ЖИГУЛІ» права постійного користування земельною ділянкою площею 0,020 га за адресою: Одеська область, Одеський район, вулиця Віталія Шума, 2-Л для розміщення існуючого пункту технічного обслуговування автотранспорту у зв’язку з переходом права власності на об’єкт нерухомого майна.

2.  Державний акт на право постійного користування землею I-ОД № 001065, який зареєстрований в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею 02.03.1999 за № 49, визнати таким, що втратив чинність.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою, заступника міського голови Ігоря Сурніна. 

 

 

 Міський голова                                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення