Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/07/2024

Проект рішення від 25.07.2024 «Про затвердження листа обґрунтування щодо критичної необхідності послуг, які надаються ТОВ «Апогєй» для Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

До виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області надійшов лист ТОВ «Апогєй» від 19.07.2024 № 19/07 (ВХ-3362-24 від 23.07.2024) з проханням затвердити лист-обґрунтування щодо критичної необхідності послуг, які надаються ТОВ «Апогєй» в забезпеченні безперебійної роботи об’єктів критичної інфраструктури  Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області.

На підставі викладеного та з метою задоволення потреб Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області та враховуючи лист Комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської  ради Одеського району Одеської області від 22.07.2024 № 475 щодо важливості співпраці з ТОВ «Апогєй» щодо забезпечення надійного надання послуг з технічного обслуговування пасажирських ліфтів (проведення ремонтно-відновувальних робіт ліфтів та електрообладнання) у будинках м. Чорноморська, відповідно до розпорядження Одеської обласної військової адміністрації від 28.02.2023 №138/А-2023 (із змінами та доповненнями), постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2023 №76 «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації та на воєнний час», беручи до уваги дію правового режиму воєнного стану, введеного в Україні згідно з Указом  Президента  України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), затвердженого Законом України  «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», керуючись ст.ст. 17, 30, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської  ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Затвердити  лист-обґрунтування щодо критичної необхідності послуг, які надаються  ТОВ «Апогєй» для Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області (додається).
  2. Уповноважити Чорноморського міського голову на підписання листа-обґрунтування, зазначеного в пункті 1 цього рішення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                            Василь ГУЛЯЄВ

 

 

«ЗАТВЕРДЖЕНО»

рішення виконавчого комітету

Чорноморської міської ради

від                              №

 

Голові Одеської обласної

військової адміністрації

Олегу КІПЕРУ

 

Лист – обґрунтування

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.01.2023 №76 «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації та на воєнний час» та розпорядження начальника (голови) обласної військової (державної) адміністрації від 28.02.2023 №138/А-2023, зареєстрованим у Південному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Одеса) 02.03.2023 за №12/569 (із змінами та доповненнями), затверджено Критерії, за якими здійснюється визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для задоволення потреб територіальних громад Одеської області (далі – Критерії).

Згідно з розділом ІІ. Критеріїв (Житлово-комунальне господарство) для визначення підприємств, установ, організацій критично важливими необхідно відповідати як мінімум двом критеріям, одним із яких є лист-обґрунтування від органу місцевого самоврядування щодо критичної необхідності послуг, яке надається підприємством, установою, організацією для територіальної громади, у межах якої відповідний суб’єкт господарювання здійснює свою діяльність.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Апогєй», код ЄДРПОУ 34421853 (скорочена назва ТОВ «Апогєй»),  є юридичною особою, яка надає послуги з обслуговування ліфтового господарства на території територіальної громади Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області. Основним видом економічної діяльності  товариства є: 43.29 – інші будівельно-монтажні роботи. Зазначений КВЕД включає в себе монтаж у будівлях і спорудах ліфтів, ескалаторів, у т.ч. їх ремонт і технічне обслуговування.

У ТОВ «Апогєй» наявні усі необхідні дозволи, ліцензії та сертифікати на здійснення такого виду діяльності.

Серед об’єктів які розташовані у місті Чорноморську та обслуговуються ТОВ «Апогєй», укладено договори на обслуговування ліфтів з такими підприємствами, а саме:

  • Акціонерне Товариство «Державна продовольчо-зернова корпорація України » договір про надання послуг № 07/12-2023, предметом якого є надання щомісячних послуг з технічного обслуговування ліфтів.
  • Державне підприємство «Морський торговельний порт «Чорноморськ» - договір на надання послуг з технічного обслуговування ліфтів № 24/19-Оз від 06.02.2024.
  • Виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  – договір на повне технічне обслуговування та експлуатацію ліфтів № 10 від 31.01.2024.
  • Комунальне підприємство «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області – договір 178/5075                               від 15.03. 2024  на закупівлю послуг з технічного обслуговування більше 200 ліфтів.
  • Комунальне некомерційне підприємство «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області – договір № 6056 від 06.02.2024 на надання послуг з технічного обслуговування пасажирських ліфтів та електропідйомника вантажного будівлі Комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, за адресою: вул. В. Шума, 4, м. Чорноморськ, Одеський район, Одеська область  та вул. 1- Травня, 1, м. Чорноморськ, Одеський район, Одеська область.

 

На підставі вищевикладеного виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області звертається до Вас з проханням розглянути питання визнання ТОВ «Апогєй», код ЄДРПОУ 34421853 підприємством, яке є критично необхідне для надання послуг населенню з обслуговування ліфтового господарства, яке має важливе значення для задоволення потреб територіальної громади Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

З повагою

Міський голова                                                                                          Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення