Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/07/2024

Рішення виконавчого комітету від 23.07.2024 № 261 «Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.05.2024 № 160 «Про передачу з балансу управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області витрат з капітального ремонту об’єктів»»

На підставі Акту перевірки закупівель Південним офісом Держаудитслужби Державної аудиторської служби України від 17.06.2024 № 151503-13/45 вжиті заходи щодо усунення втрат та повернення коштів у сумі 70 819,59 гривень на рахунок управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області з подальшим перерахуванням до бюджету Чорноморської міської територіальної громади.

З метою упорядкування обліку витрат відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», керуючись статтями 17, 30, 40, 52, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області вирішив:

        

1. Абзац третій пункту 1 рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.05.2024 № 160, викласти у новій редакції:

- «Капітальний ремонт системи протипожежного захисту  будівлі поліклініки № 1 з вбудованою захисною спорудою цивільного захисту (цивільної оборони) сховище обліковий № 57620, розташованої за адресою:  вул. 1-го Травня, буд. 1, м. Чорноморськ, Одеської області (інв.номер № 101310011)» - 8 731 250,53 грн.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови            Ігоря Сурніна та Романа  Тєліпова. 

 

Міський голова                                                                             Василь  ГУЛЯЄВ

 

 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради

Одеського району Одеської області

«Про внесення змін у рішення від 10.05.2024 № 160 «Про передачу з балансу управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  витрат з капітального ремонту об’єктів»

За рахунок бюджетних коштів були виконані роботи з розробки проєктно-кошторисної документації, експертизи  та капітального ремонту на об’єкті комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області.

На підставі рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.05.2024 № 160 «Про передачу з балансу управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  витрат з капітального ремонту об’єктів» мали бути передані витрати з капітального ремонту об’єкту до КНП «Чорноморська лікарня» у сумі 8 802 070,12 грн.

В період з 21 травня по 17 червня 2024 року Південним офісом держаудитслужби Державної аудиторської служби України проведено перевірку закупівель в Управлінні капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області щодо об’єкта «Капітальний ремонт системи протипожежного захисту  будівлі поліклініки № 1 з вбудованою захисною спорудою цивільного захисту (цивільної оборони) сховище обліковий № 57620, розташованої за адресою:  вул. 1-го Травня, буд. 1, м. Чорноморськ, Одеської області (інв.номер № 101310011)».

Перевіркою встановлено завищення вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт на загальну суму 70 819,59 грн, що призвело до втрат Управління на зазначену суму, яка була відшкодована в повному обсязі шляхом повернення коштів на рахунок Управління.

Згідно з викладеним вище необхідно внести зміни в рішення від 10.05.2024 № 160 «Про передачу з балансу управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області витрат з капітального ремонту об’єктів» в частині витрат по вищезазначеному об’єкту.

 

Начальник управління 

капітального будівництва                                                     Михайло АМБАРНІКОВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення