Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/08/2024

Рішення міської ради від 08.08.2024 № 654-VIII «Про надання дозволу комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на отримання кредитів (овердрафтів) у банківських установах»

З метою забезпечення стабільної роботи комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в умовах осінньо-зимового періоду 2024-2025 років, розглянувши звернення директора  підприємства № Внутр-8260-2024 від 25.07.2024 про надання згоди на отримання кредитів (овердрафтів) до 5 000 000 грн (п’яти мільйонів гривень 00 копійок) включно, враховуючи рекомендації постійної  комісії з фінансово-економічних  питань, бюджету, інвестицій  та  комунальної  власності, керуючись статтями 25, 26 Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»,

 

Чорноморська  міська  рада Одеського району Одеської області  вирішила:

 

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (код  ЄДРПОУ 32927653)  на отримання кредитів (овердрафтів) у банківських установах у сумі до 5 000 000 грн (п’яти мільйонів гривень 00 копійок) включно на конкурсній основі.

2. Дозволити директору комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Євгену Ігнатовському  або особі, що виконує обов’язки директора, укласти договір з банківською установою, переможцем конкурсу, на отримання кредитів (овердрафтів) у сумі до 5 000 000 грн (п’яти мільйонів гривень 00 копійок) включно зі строком погашення не пізніше 01 липня 2027 року та  сплатою не більше ніж 24 (двадцяти чотирьох)  відсотків річних за користування кредитними коштами, а також комісій, штрафів та пені відповідно до умов кредитного договору і передачу в заставу майна та майнових прав для виконання зобов'язань по кредитному договору.

3. Усі видатки, пов'язані з укладенням кредитного договору, погашенням кредитів та відсотків за користування кредитними коштами, проводити за рахунок доходів,  отриманих від господарської діяльності комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

4. Контроль за  виконанням   цього  рішення  покласти  на  постійну    комісію  з  фінансово-економічних  питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника  міського  голови  Руслана Саїнчука.

 

 

Міський голова                                                                          Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення