Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/08/2024

Рішення міської ради від 08.08.2024 № 661-VIII «Про реорганізацію позашкільних навчальних закладів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

3 метою створення на території Чорноморської міської територіальної громади оптимальної освітньої мережі, умов для всебічного розвитку здібностей та обдарувань вихованців, учнів і слухачів, задоволення їх інтересів, духовних запитів і потреб у професійному визначенні; підвищення ефективності управління закладами позашкільної освіти, ефективного використання матеріально-технічних, кадрових, фінансових ресурсів, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, керуючись статтею 14 Закону України «Про позашкільну освіту», статтями 104-108, 110-112 Цивільного кодексу України, Законами України «Про освіту», «Про позашкільну освіту», постановою Кабінету Міністрів України від 06.05.2001 № 433 «Про затвердження переліку типів позашкільних навчальних закладів і Положення про позашкільний навчальний заклад», статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Припинити діяльність наступних юридичних осіб:

- комунальної організації (установи, закладу) Дитячий стадіон «Шкільний» Чорноморської міської ради Одеської області, яка  розташована за адресою: 68001, Одеська область, місто Чорноморськ, проспект Миру, буд. 17а (код ЄДРПОУ 34490115);

- комунальної організації (установи, закладу) Центр позашкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, яка розташована за адресою: 68001, Одеська область, Одеський район,  м. Чорноморськ,   вул. Спортивна, буд. 10 (код ЄДРПОУ 44582123)

у зв’язку з їх реорганізацією шляхом злиття.

2. Створити комунальну організацію (установу, заклад) Чорноморський центр позашкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області шляхом злиття наступних юридичних  осіб:

- комунальної організації (установи, закладу) Дитячий стадіон «Шкільний» Чорноморської міської ради Одеської області, яка  розташована за адресою 68001, Одеська область, місто Чорноморськ, проспект Миру, буд. 17а (код ЄДРПОУ 34490115);

- комунальної організації (установи, закладу) Центр позашкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, яка розташована за адресою: 68001, Одеська область, Одеський район, м. Чорноморськ,  вул. Спортивна,  буд. 10 (код ЄДРПОУ 44582123).

3.  Визначити комунальну організацію (установу, заклад) Чорноморський центр позашкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області правонаступником комунальної організації (установи, закладу) Дитячий стадіон «Шкільний» Чорноморської міської ради Одеської області (код ЄДРПОУ 34490115) та комунальної організації (установи, закладу) Центр позашкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (код ЄДРПОУ 44582123).

4. Створити комісію з реорганізації шляхом злиття позашкільних навчальних закладів, що визначені у пункті 1 даного рішення, та затвердити її персональний склад (додається).

5. Визначити місце розташування комісії з реорганізації:  68001, Одеська область, Одеський район, м. Чорноморськ, вул. Спортивна, буд. 10.

6. На період злиття та до моменту державної реєстрації припинення юридичних осіб надати комісії з реорганізації повноваження щодо управління позашкільними навчальними закладами, що зазначені  у п. 1 даного рішення, відповідно до чинного законодавства України.

7. На період реорганізації шляхом злиття позашкільних навчальних закладів, що зазначені в п. 1 до даного рішення, визначити та надати право першого та другого підпису на фінансових та інших документах позашкільних закладів, що реорганізуються, голові комісії з реорганізації.

8. Встановити строк заявлення кредиторами своїх вимог – два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення позашкільних навчальних закладів в результаті реорганізації.

9. Доручити комісії з реорганізації:

9.1. Забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов'язаних з реорганізацією юридичних осіб шляхом злиття, відповідно до вимог чинного законодавства України.

9.2. Розробити та подати на затвердження управлінню освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області новий штатний розпис, який буде введено в дію по завершенню визначеного законом терміну попередження працівників.

9.3. Попередити працівників позашкільних навчальних закладів, що реорганізуються, про можливе майбутнє вивільнення у зв’язку з реорганізацією.

9.4. Розробити та подати на затвердження Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області статут Чорноморського  центу позашкільної освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

9.5. Провести інвентаризацію матеріальних цінностей позашкільних навчальних закладів, що реорганізуються.

9.6. Скласти передавальний акт та подати його на затвердження Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області після закінчення строку пред’явлення вимог кредиторами до позашкільних навчальних закладів, що реорганізуються.

9.7. Вжити інші заходи, пов’язані з реорганізацією, в порядку, передбаченому законодавством.

10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах молоді, заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

     Міський голова                                                                          Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення