Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/08/2024

Рішення виконавчого комітету від 27.08.2024 № 302 «Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Чорноморської міської територіальної громади для здійснення заходів з відновлення об’єктів критичної інфрастуктури»

Внаслідок масованих ракетних ударів, завданих Російською Федерацією по території України, зокрема по Чорноморській міській територіальній громаді за період з  08.04.2024 по 10.04.2024 року, пошкоджено об’єкти критичної інфраструктури КП «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, а саме силовий трансформатор потужністю 25 кВА МТП-5437, що живить станцію знезараження питної води «Діоксид», розташовану за адресою: м. Чорноморськ, вул. Перемоги, 35-А, та шафу з обладнанням системи диспетчеризації С-інженерінг на ВНС сел. Олександрівка.

З метою ліквідації наслідків ракетних обстрілів, що здійснюються Російською Федерацією, беручи до уваги рекомендації комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (протокол  № 6 від 26.08.2024), на підставі підпунктів а) і б) пункту 6 Порядку використання коштів резервного фонду бюджету, затвердженого постановою Кабінету  Міністрів України від 29.03.2002  № 415 (зі змінами), керуючись статтею 140 Конституції України,  частиною 2 статті  24 Бюджетного кодексу України та статтями 361, 40, 64  Закону України «Про місцеве  самоврядування в  Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Виділити КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ  «ЧОРНОМОРСЬКВОДОКАНАЛ» ЧОРНОМОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ – одержувачу коштів/відповідальному виконавцю через головного розпорядника – Відділ комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на безповоротній основі з  резервного фонду  бюджету Чорноморської міської територіальної громади  за ТПКВК МБ 8746 «Заходи із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в інших системах та об'єктах житлово-комунального господарства за рахунок коштів резервного фонду місцевого бюджету» кошти у сумі 109 000  грн (сто дев’ять тисяч гривень)  для здійснення заходів з відновлення об’єктів критичної інфрастуктури, а саме:

- ремонт силового трансформатору потужністю 25 кВА МТП-5437;

- ремонт шафи з   обладнанням системи диспетчеризації С-інженерінг на ВНС;

- заміна вікон, дверей.

2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  (Ольга Яковенко) внести  відповідні  зміни до розпису  бюджету  Чорноморської                       міської територіальної громади на 2024 рік.

3. Відділу комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

1) встановити контроль за використанням КП «Чорноморськводоканал» коштів, виділених з резервного фонду бюджету Чорноморської міської територіальної громади, за цільовим призначенням;

2) забезпечити подання звітності про використання коштів з резервного фонду бюджету Чорноморської міської територіальної громади відповідно до чинного законодавства України.

4.  Контроль  за  виконанням  цього рішення  покласти  на заступника міського  голови  Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення