Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29/08/2024

Рішення виконавчого комітету від 27.08.2024 № 321 «Про забезпечення контролю за паркуванням та проїздом транспортних засобів на територію центрального міського пляжу у 2024 році та врегулювання супутніх питань»

З метою забезпечення контролю за паркуванням транспортних засобів на території центрального пляжу Чорноморської міської ради, підвищення рівня безпеки  в місцях відпочинку громадян, збереження рівня екологічної безпеки територій, відповідно до наказу Оперативно-тактичного угруповання «Одеса» та  Одеської обласної військової адміністрації від 07.06.2024 №13/18 «Про встановлення особливого режиму в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів на окремих територіях Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану», керуючись ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів»,  ст.ст. 28,30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Обмежити проїзд транспортних засобів на територію центрального міського пляжу в період  з 01 вересня до 30 вересня 2024 року.
  2. Комунальній установі «Муніципальна варта» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області встановити охорону біля в’їзду на територію центрального міського пляжу з 6-00 до 24-00 години та забезпечити безперешкодний проїзд аварійних служб та спецавтотранспорту в разі необхідності.
  3. Комунальному підприємству «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області передбачити в штатному розкладі наявність працівників рятувальної служби міського пляжу для дотримання вимог наказу Оперативно-тактичного угруповання «Одеса» та  Одеської обласної військової адміністрації від 07.06.2024 №13/18 «Про встановлення особливого режиму в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів на окремих територіях Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану».
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ

 

 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

«Про   забезпечення  контролю  за  паркуванням та проїздом транспортних засобів на територію центрального  міського  пляжу  у 2024 році та врегулювання супутніх питань»

1.  Обґрунтування необхідності прийняття рішення

Проєкт рішення підготовлено з метою забезпечення  контролю  за  паркуванням та проїздом транспортних засобів на територію центрального  міського  пляжу  у 2024 році та врегулювання супутніх питань відповідно до наказу Оперативно-тактичного угруповання «Одеса» та  Одеської обласної військової адміністрації від 07.06.2024 №13/18 «Про встановлення особливого режиму в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів на окремих територіях Одеської області в умовах правового режиму воєнного стану»

 

Заст. начальника відділу

комунального господарства та благоустрою                                   Дмитро ГАПОНЕНКО


Прикріплені файли: