Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/10/2024

Проект рішення від 15.10.2024 «Про закріплення службової квартири № 59 по вул. Парусній, 10 в м. Чорноморську за Лисай Тетяною Василівною»

Розглянувши клопотання адміністрації комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та подані документи, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань від 11.10.2023 (протокол № 9), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

- згідно з рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської  ради Одеського району Одеської області від 23.06.2023 № 157 однокімнатна квартира № 59 жилою площею 11,8 кв. м по вул. Парусній, буд. 10 у м. Чорноморську була включена до числа службових і закріплена за двірником ЖЕД № 1 Дударь Світланою Іванівною.

У зв’язку з відмовою Дударь Світлани Іванівни від проживання в зазначеній квартирі, адміністрація комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства» клопоче про закріплення  службової квартири № 59 по вул. Парусній, 10 за двірником ЖЕД № 3 Лисай Тетяною Василівною складом сім’ї із 3-х осіб (вона, донька, син).

На підставі Положення про порядок надання службових приміщень та Переліку категорій працівників, яким може бути надано службові жилі приміщення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів Української РСР від 04.02.1988 № 37 (із змінами від 02.06.2021), статті 118 Житлового Кодексу України, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

           

  1. Закріпити службову квартиру № 59 по вул. Парусній, 10 за двірником ЖЕД №3 Лисай Тетяною Василівною складом сім’ї із 3-х осіб (вона, донька, син) та видачею ордеру на службове приміщення.
  2. Абзац 3 пункту 1 рішення виконавчого комітету  Чорноморської міської   ради    Одеського    району Одеської області від 23.06.2023 № 157 «Про переведення двох квартир до числа службових у м. Чорноморську та надання їх працівникам КП «МУЖКГ» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» визнати таким, що втратив чинність.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Ігоря Сурніна.

 

Виконуючий обов’язки міського  голови                                          Ігор ЛУБКОВСЬКИЙ


Прикріплені файли: