Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/10/2024

Проект рішення від 15.10.2024 «Про звільнення ____________________________ від обов’язків опікуна малолітньої _______________________________________ р.н.»

При розгляді заяви _________________________, яка проживає за адресою: вулиця _____________________________, м. Одеса Одеської області, а також  матеріалів служби у справах дітей Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області встановлено:

Рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від ____________________________ призначена опікуном малолітньої ______________________р.н.

Розпорядженням Чорноморського міського голови від ________________ малолітній   ______________________ р.н., наданий статус дитини-сироти.

Мати дитини померла ______________.

Відомості про батька при реєстрації народження дитини внесені відповідно до частини 1 статті 135 Сімейного кодексу України.   

Опікун __________________________ не може знайти спільну мову з підопічною дитиною, не вважає її членом своєї родини, втратила виховний вплив на дитину і просить звільнити її від виконання покладених на неї обов’язків щодо малолітньої ____________________________ р.н.

На підставі викладеного та у відповідності п.1 ст. 75 Цивільного кодексу України, ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», п. 49 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 24.09.2008 № 866, рішення Комісії з питань захисту прав дитини від 28.08.2024, керуючись пп. 4 п.6 ст. 34, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Звільнити ____________________________ від обов’язків опікуна щодо малолітньої _________________________ р.н.

2. Рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від __________________ «Про призначення ___________________ опікуном малолітньої ____________________ р.н.» визнати таким, що втратило чинність.

3. Передати малолітню _______________________ р.н., органу опіки та піклування виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області до вирішення питання її подальшого влаштування. 

4. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.    

 

Виконуючий обов’язки міського голови                                        Ігор ЛУБКОВСЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення