Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/10/2024

Проект рішення від 22.10.2024 «Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.04.2024 № 588-VIII «Про створення Алеї Пам’яті»»

З метою вшанування пам’яті Захисників та Захисниць, які загинули або померли у період проходження військової служби внаслідок поранення, контузії, каліцтва, отриманих при виконанні обов’язків військової служби, захворювання, пов’язаного з перебуванням на фронті, та які брали участь у відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації на території України, героїчно захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах  молоді, на підставі ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Внести зміни до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.04.2024 № 588-VIII «Про створення Алеї Пам’яті», виклавши додаток 2 до рішення у новій редакції (додається).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та у справах  молоді, секретаря міської ради Олену Шолар та заступника міського голови Руслана Саїнчука.  

 

Міський голова                                                                                    Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення