Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/10/2024

Проект рішення від 25.10.2024 «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади іншого окремого індивідуально визначеного майна (пересувна освітлювальна вежа з генератором на причепі) в рамках Проєкту "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА")»

Чорноморська міська територіальна громада за результатами конкурсного відбору стала партнером Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування". 18 серпня 2022 року міським головою підписано Угоду про наміри між Чорноморською міською територіальною громадою та DAI Global, LLC щодо Проєкту USAID "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА") (далі – Угода), яка спрямована  на підтримку роботи Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.  

У рамках відповідної Угоди  компанія DAI Global, LLC безвідклично та безкоштовно передає Чорноморській міській раді Одеського району Одеської області  інше окреме індивідуально визначене майно (пересувну освітлювальну вежу з генератором на причепі DEPCO), яке було придбане в рамках  Проєкту "ГОВЕРЛА".  

З метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається, враховуючи рекомендації  постійної комісії з  фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, відповідно до Закону України "Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності", постанови Кабінету Міністрів України               «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги» від 15 лютого 2002 року № 153,  керуючись рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 08.08.2024 № 657-VIII «Про затвердження Порядку приймання - передачі комунального майна з балансу на баланс та визначення балансоутримувачів майна, що передається до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади», статтями 25, 60  Закону  України    "Про  місцеве  самоврядування  в  Україні", 

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1.  Надати згоду та безоплатно прийняти до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області інше окреме індивідуально визначене майно, отримане від DAI Global, LLC в рамках Проєкту "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА"): пересувну освітлювальну вежу з генератором  на  причепі  DEPCO/ МАГ 201,  номер  рами Y69MAG201R0D53192 загальною вартістю 556 387,65 грн, без ПДВ.
  2. Затвердити договір  про остаточну передачу прав власності на майно, придбане за кошти уряду США (USAID), № HOVERLA-2024-226 від 22.10.2024 та акт                               приймання-передачі до даного договору.
  3. Майно, зазначене у пункті 1 даного  рішення, закріпити на праві оперативного  управління за відділом комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.   
  4.  Відділу  комунального  господарства  та  благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області належним чином забезпечити відображення в  бухгалтерському обліку надходження майна, зазначеного у п. 1 даного рішення,  відповідно до норм законодавства.  
  5. Юридичному відділу управління державної реєстрації прав та правового забезпечення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області спільно з відділом комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області   здійснити  заходи з державної  реєстрації  причепу МАГ 201, номер рами Y69MAG201R0D53192 згідно з нормами законодавства.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з                            фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника  міського голови  Руслана Саїнчука.

  

 

 

 

 

 

Міський  голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення