Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02/06/2022

Рішення міської ради від 01.06.2022 № 207-VIII «Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 30.05.2014 № 506-VI "Про затвердження Положення про туристичний збір на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області"»

 

          З метою забезпечення сталих надходжень до бюджету Чорноморської міської територіальної громади, відповідно до пункту 8.3 статті 8, пункту 10.3 статті 10, пункту 12.3 статті 12, статті 268 Податкового кодексу України, враховуючи рекомендації  постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись пунктом  24 частини 1 статті 26, статтями  59, 69 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

Чорноморська  міська  рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Внести зміни до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 30.05.2014 № 506-VI "Про затвердження Положення про туристичний збір на території  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області", виклавши  пункт  3.1 розділу 3 Положення про туристичний збір на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у новій редакції:

 

"3.1. Ставка збору встановлюється за кожну добу тимчасового розміщення особи у місцях проживання (ночівлі), визначених підпунктом 5.1 пункту 5 цього Положення, у розмірі  0,5 відсотка - для внутрішнього туризму та 0,5 відсотка - для в’їзного туризму від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення".

 

      

2. Дане рішення набирає чинності через шість місяців після припинення чи скасування воєнного стану, але не раніше 1 січня 2023 року.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з                      фінансово – економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності та на першого  заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

 

        Міський голова                                                                          Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: