Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02/06/2022

Рішення міської ради від 01.06.2022 № 211-VIII «Про визнання таким, що втратило чинність рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 25.12.2013 № 434-VI «Про затвердження Тимчасового положення про порядок обліку об’єктів нерухомого майна на території Чорноморської міської ради»»

 

 У зв’язку з початком функціонування Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, беручи до уваги лист комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  від 01.12.2021 № А-267, лист управління економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 06.12.2021      № 163-ВЕ, керуючись ч. 2 ст. 39-3 Закону України  «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. ст. 4, 11, 36 Закону України «Про засади державної регуляторної політики», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі ст. ст. 25, 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

Чорноморська  міська  рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Визнати таким, що втратило чинність рішення Чорноморської міської ради Одеського  району  Одеської  області  від 25.12.2013 № 434-VI «Про затвердження Тимчасового положення про порядок обліку об’єктів нерухомого майна на території  Чорноморської  міської  ради».

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян,   заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

        Міський голова                                                                             Василь ГУЛЯЄВ                                  

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення