Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/07/2022

Рішення міської ради від 12.07.2022 № 219-VIII «Про звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та її виконавчими органами у 2021 році»

 

Розглянувши поданий звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та її виконавчими органами у 2021 році, враховуючи рекомендації постійної  комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись статтею 38 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та  пунктом 9 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Звіт міського голови про здійснення державної регуляторної політики Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та її виконавчими органами в 2021 році взяти до відома (додається).
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян та на міського голову.

 

Міський голова                                                                              Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення