Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/07/2022

Рішення міської ради від 12.07.2022 № 222-VIII «Про затвердження Міської цільової програми розвитку і функціонування української мови як державної на території Чорноморської міської територіальної громади на 2022-2025 роки»

 

З метою всебічного розвитку української  мови як державної на території Чорноморської міської територіальної громади, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19.05.2021 № 474-р «Концепція Державної цільової національно-культурної програми забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на період до 2030 року», на підставі ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Затвердити Міську цільову програму розвитку і функціонування   української   мови як державної на території  Чорноморської  міської територіальної громади на 2022-2025 роки (додається).

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.  .

 

          Міський голова                                                                                       Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення