Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/07/2022

Рішення міської ради від 12.07.2022 № 226-VIII «Про затвердження положення про управління забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську в новій редакції та положення про Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську»

 

З метою оптимізації роботи управління забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, підвищення якості надання адміністративних послуг, на виконання Закону України «Про адміністративні послуги», розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 N523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг», Постанови Кабінету Міністрів України від 20.02.2013 № 118 «Про затвердження Примірного положення про центр надання адміністративних послуг», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі статей 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Затвердити положення про управління забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції (додаток 1).

2. Затвердити положення про Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську (додаток 2).

3. Пункти 1.8 та 1.9 рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської  області від 30.03.2021 № 33-VIII «Про затвердження положень про управління, відділи та інші структурні підрозділи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у новій редакції» вважати такими, що втратили чинність.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення