Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/07/2022

Рішення міської ради від 12.07.2022 № 228-VIII «Про утворення пересувного віддаленого робочого місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську із застосуванням сервісу «Мобільний адміністратор» та внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську»

 

З метою спрощення доступу окремих категорій мешканців Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області до отримання адміністративних послуг, відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 N523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» (зі змінами), враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі статей 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Утворити пересувне віддалене робоче місце адміністратора Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську із застосуванням сервісу «Мобільний адміністратор».
  2. Затвердити Порядок надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську із застосуванням сервісу «Мобільний адміністратор» (додаток 1).
  3. Внести зміни в додаток 1 до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 №184-VIII «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську, в новій редакції» (додаток 2).
  4. Внести зміни в додаток 2 до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 04.02.2022 №184-VIII «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську, в новій редакції» (додаток 3).
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення