Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/07/2022

Рішення міської ради від 12.07.2022 № 229-VIII «Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 26.06.2019 № 459-VII «Про затвердження Положення про помічника – консультанта депутата Чорноморської міської ради Одеської області»»

З метою приведення Положення про помічника – консультанта депутата Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області до норм чинного законодавства України, а також врегулювання деяких питань дострокового припинення повноважень помічника – консультанта, керуючись ч. 4 ст. 29-1 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад, ст. 27 Закону України «Про запобігання корупції», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі ст. 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Внести зміни до рішення Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області від 26.06.2019 № 459-VII «Про затвердження Положення про помічника – консультанта депутата Чорноморської міської ради Одеської області», а саме:

         1.1. Пункт 2 Розділу І Положення викласти у новій редакції: «2. Помічником-консультантом депутата міської ради може бути лише громадянин України, який має загальну середню освіту, з урахуванням обмежень, передбачених статтею 27 Закону України "Про запобігання корупції".».

         1.2. Пункт 2 Розділу ІІІ Положення доповнити наступним реченням: «Також повноваження помічника – консультанта можуть бути достроково припинені за його власним бажанням.».

         1.3. Пункт 3 Розділу ІІІ Положення викласти у новій редакції: «3. У разі дострокового припинення повноважень помічника – консультанта  і повернення посвідчення  депутат має право зараховувати на посаду помічника-консультанта іншу особу.».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян та секретаря міської ради Олену Шолар. 

 

Міський голова                                                                              Василь ГУЛЯЄВ 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення