Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/07/2022

Рішення міської ради від 12.07.2022 № 233-VIII «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади захисної споруди цивільного захисту – сховище»

 

Беручи до уваги розпорядження Одеської районної військової адміністрації від 07.03.2022 № 14/од-2022 «Про прийняття у комунальну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Одеського району Одеської області об’єктів житлового фонду, захисних споруд цивільного захисту, об’єктів інженерної інфраструктури, які у процесі  приватизації не ввійшли до статутного капіталу господарських товариств»,  листи Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях від 06.04.2022 № 05-10-00846 та від 16.05.2022 № 05-10-00987, враховуючи рекомендації постійної  комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, відповідно до ст. 19 Кодексу Цивільного захисту України, ст. 7 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,

 

Чорноморська міська рада  Одеського району  Одеської області  вирішила:

           

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської   області  захисної споруди цивільного захисту – сховище № 57616, загальною площею 336,9 кв.м, яке розташоване за адресою: вулиця Винокурова, 1-А, село Малодолинське, місто Чорноморськ, Одеський район, Одеська область, та перебуває у власності держави в особі Фонду державного майна України.         

            2. Виконавчому  комітету Чорноморської  міської ради  Одеського району Одеської області створити комісію з питань передачі з державної до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області  об’єкта, визначеного у пункті 1 даного рішення, та здійснити необхідні заходи  відповідно до діючого   законодавства.

          3. Об’єкт  передачі,  визначений у пункті 1 даного рішення, закріпити на праві оперативного управління (на балансі) за  Малодолинською сільською адміністрацією  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

          4. Малодолинській сільській адміністрації  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області після прийняття об’єкта, визначеного у пункті 1 даного рішення, за актом приймання-передачі відобразити його прибуття у своєму бухгалтерському обліку та  оформити правовстановлюючі документи згідно з діючим законодавством. 

          5.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови відповідно до розподілу  посадових обов’язків.  

 

   Міський голова                                                                                           Василь  ГУЛЯЄВ

  •  

Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення