Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/07/2022

Рішення міської ради від 12.07.2022 № 232-VIII «Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 26.06.2019 № 444-VII "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області" (зі змінами та доповненнями)»

 

З метою дотримання вимог Податкового кодексу України щодо встановлення ставки земельного податку, створення більш сприятливих і рівних умов для діяльності суб’єктів господарювання, диференціації земельного податку в залежності від напрямків цільового використання земельних ділянок, керуючись статтями 269-289 Податкового кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі статті  26 Закону України    "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Внести зміни до рішення Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області  від 26.06.2019 № 444-VII "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області" (зі змінами та доповненнями), а саме: викласти додаток 1 до рішення в новій редакції  (додається).

2. Дане рішення набирає чинності через шість місяців після припинення чи скасування воєнного стану, але не раніше 1 січня 2023 року.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                            Василь ГУЛЯЄВ

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення