Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/07/2022

Рішення міської ради від 12.07.2022 № 231-VIII «Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.07.2015 № 639-VІ «Про затвердження Положення про податок на майно (в частині плати за землю) на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами та доповненнями)»

 

З метою приведення податку на майно (в частині плати за землю) у відповідність до вимог Податкового кодексу України, забезпечення сталих надходжень  до бюджету Чорноморської міської територіальної громади, керуючись статтями  269-289 Податкового кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі  статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Внести зміни до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.07.2015 № 639-VІ «Про затвердження Положення про податок на майно (в частині плати за землю) на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами та доповненнями), а саме: викласти  пункт 5 Положення  в новій редакції (додається).

2.   Дане рішення набирає чинності через шість місяців після припинення чи скасування воєнного стану, але не раніше 1 січня 2023 року.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

 

Міський голова                                                                                            Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення