Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/07/2022

Рішення міської ради від 12.07.2022 № 227-VIII «Про затвердження регламенту Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську в новій редакції»

 

З метою створення зручних та доступних умов отримання адміністративних послуг суб’єктами звернень у межах Чорноморської міської територіальної громади, приведення у відповідність до діючого законодавства регламенту Центру надання адміністративних послуг, у зв’язку зі змінами в законодавстві України щодо надання адміністративних послуг, керуючись Законом України «Про адміністративні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 року № 588 «Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі статей 26, 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити регламент Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську в новій редакції (додається).
  2. Пункт 1 рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 22.10.2021 № 119-VIІІ «Про затвердження регламенту Центру надання адміністративних  послуг у м. Чорноморську в новій редакції та створення віддалених робочих місць адміністраторів Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську» вважати таким, що втратив чинність.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                   Василь ГУЛЯЄВ

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення