Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/02/2022

Розпорядження міського голови від 23.02.2022 № 63 «Про звільнення з посади директора комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у зв’язку із закінченням терміну дії контракту»

         На підставі п.2) ст.23 та п.2) ст.36 Кодексу законів про працю України, підпункту а) п.4.1 контракту з керівником підприємства, що перебуває у комунальній власності Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, укладеного із Паншиним Анатолієм Володимировичем,  керуючись  ст. 65 Господарського  кодексу України,  п.10) ч.4 ст. 42  Закону  України «Про місцеве  самоврядування  в Україні»,        

    

       1. Звільнити Паншина Анатолія Володимировича 28 лютого 2022 року з посади директора комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у зв’язку із закінченням терміну дії  контракту згідно з п.2) ст.23 та п.2) ст.36 КЗпП України.

       2. Бухгалтерії комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області провести розрахунок з Паншиним Анатолієм Володимировичем у відповідності до вимог законодавства.

 

           Міський голова                                                                                      Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: