Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/03/2022

Розпорядження міського голови від 30.03.2022 № 109 «Про додаткові заходи правового режиму воєнного стану в межах території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

 

 

З метою уникнення розголошення інформації про переміщення та хід виконання завдань Сил оборони в умовах воєнного стану та виконання пункту 1 розпорядження Одеської обласної військової адміністрації від 23.03.2022 №119/А-2022 «Про додаткові заходи правового режиму воєнного стану», відповідно до ст. 9 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

   

1. Керівникам Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та її виконавчим органам, комунальних підприємств, установ і організацій усіх форм власності, фізичним особам забезпечити виконання розпорядження Одеської обласної військової адміністрації від 23.03.2022 №119/А-2022 «Про додаткові заходи правового режиму воєнного стану» в частині заборони використання електронного комунікаційного обладнання, телевізійної, відео і аудіоапаратури, камер зовнішнього відеоспостереження, відеореєстраторів, тощо для фіксації:

  • доріг загального користування;
  • об’єктів загального призначення;
  • об’єктів інфраструктури, блокпостів, укріплень, пунктів пропуску тощо;
  • розташування, зосередження чи переміщення військових частин (підрозділів) Сил оборони;
  • геолокаційної візуальної прив’язки до місць виконання завдань військовими частинами (підрозділами) Сил оборони;
  • територіальної прив’язки бомбосховищ (місць укриття цивільного населення).

2. Начальнику відділу взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи Миколі Малому довести до відома осіб, зазначених у пункті 1, про прийняття цього розпорядження та щоп’ятниці доповідати мені особисто про виконання даного  розпорядження.

3. Начальнику відділу інформаційних технологій та з питань доступу до публічної інформації виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Анастасії Артеменко розмістити на офіційній  сторінці виконавчого комітету в мережі Facebook та у чат-боті «СВОЇ» викладену в пункті 1 інформацію.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

        

       Міський  голова                                        Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення