Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

27/05/2022

Розпорядження міського голови від 26.05.2022 № 157 «Про заборону перебування осіб на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

У зв’язку із високою загрозою для життя та здоров’я людей, пов’язаною зі збройною агресією проти України,  з метою забезпечення громадської безпеки і порядку, збереження життя цивільних осіб та на виконання наказу Одеської обласної військової адміністрації від 21.05.2022 №9 «Про заборону перебування осіб на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області», відповідно до ст. 9 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Порядку встановлення заборони або обмеження на вибір місця перебування чи місця проживання осіб на території, на якій діє воєнний стан, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2021 №1450, Порядку здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування в окремих місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 №573, керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

   

1. Начальнику відділу торгівлі побуту та захисту прав споживачів управління економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Микола Білий) та директору КП «МУЖКГ» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Сергій Альт) довести наказ Одеської обласної військової адміністрації від 21.05.2022 №9 «Про заборону перебування осіб на пляжних зонах у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Одеської області» до відома власників (користувачів) приміщень, земельних ділянок, прилеглих до пляжної зони, суб’єктам  господарювання у сфері готельно – ресторанного бізнесу, туризму та інших видів діяльності, що мають вихід до пляжної зони у межах прибережної захисної смуги Чорного моря.

 

2. КП «МУЖКГ» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області спільно з КУ «Муніципальна варта» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області проводити щоденне візуальне обстеження прилеглої території Центрального міського пляжу на наявність вибухових предметів.

 

3. Керівнику КУ «Муніципальна варта» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Петро Канар’ян):

3.1. посилити контроль за відеоспостереженням пляжної зони у межах прибережної захисної смуги Чорного моря на території Чорноморської міської територіальної громади;

3.2. здійснити заходи щодо встановлення попереджувальних табличок.

 

4. Рекомендувати ДП Морський торговий порт «Чорноморськ» забезпечити виконання наказу Одеської обласної військової адміністрації від 21.05.2022 №9 на територіях пляжних зон Дитячого оздоровчого табору «Райдужний» та Дитячого оздоровчого табору «Чайка».

 

5. Для повідомлення про перебування осіб на пляжних зонах міста Чорноморська з порушення наказу Одеської обласної військової адміністрації від 21.05.2022 №9 звертатися  на гарячу лінію КУ «Муніципальна варта» за номером телефона:  (04868) 6-53-46 цілодобово та Рятувальної служби Центрального міського пляжу за номером телефона: (04868) 5-51-10, з 8:00 до 20:00 щоденно.

 

6. Особам, зазначеним у пунктах 2,3 та 4 цього розпорядження, у разі порушення суб’єктами господарювання та мешканцями міста вимог наказу Одеської обласної військової адміністрації від 21.05.2022 №9 негайно повідомляти органи поліції.

 

7. Начальнику відділу інформаційних технологій та з питань доступу до публічної інформації виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Анастасія Артеменко) розмістити на офіційній  сторінці виконавчого комітету в мережі Facebook та у чат-боті «СВОЇ»  інформацію щодо прийняття наказу Одеської обласної військової адміністрації від 21.05.2022 №9, для ознайомлення мешканців Чорноморської міської територіальної громади.

 

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського та заступника міського голови Георгія Нарожного.

 

 

        Міський  голова                                                                                        Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення