Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/05/2022

Розпорядження міського голови від 30.05.2022 № 159 «Про скликання дев’ятнадцятої позачергової сесії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІI скликання»

Керуючись статтями 26, 42, 46  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

 

І. Скликати  дев’ятнадцяту позачергову   сесію Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІII скликання 01 червня  2022 року  о 12.00  годині  в приміщенні  міської  ради.

 

ІІ. Рекомендувати для розгляду пленарного засідання дев’ятнадцятої позачергової   сесії Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області  VIIІ скликання  такі  питання:

 

  1. Про звільнення Васильєва Олександра Андрійовича з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  2. Про затвердження Кутового Максима Валентиновича на посаду заступника міського   голови з  питань діяльності   виконавчих   органів  Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області.
  3. Про виконання бюджету Чорноморської міської територіальної громади за 1 квартал 2022 року.
  4. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 30.05.2014 № 506-VI "Про затвердження Положення про туристичний збір на території  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області".
  5. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 16.06.2020  № 567-VII "Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області".     
  6. Про надання згоди на безоплатне прийняття ноутбуків зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  7. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 07.12.2012 №256-VI «Про затвердження Порядку встановлення коефіцієнту функціонального використання 0,5 при розрахунку нормативної грошової оцінки земельних ділянок, які перебувають на стадії будівництва або відведені під майбутнє будівництво».                                               
  8. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Чорноморської міської ради Одеського  району  Одеської  області  від 25.12.2013 № 434-VI «Про затвердження Тимчасового положення про порядок обліку об’єктів нерухомого майна на території  Чорноморської  міської  ради».
  9. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від  21 червня 2012 року  № 204-VI  «Про Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Чорноморської міської ради».
  10. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 08 квітня 2014 року № 488-VI  «Про затвердження Порядку розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Чорноморської міської ради».

 

 Міський голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення