Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/03/2022

Розпорядження міського голови від 22.03.2022 № 98 «Про виділення коштів»

 

З метою створення резерву у вигляді продуктів харчування для малозабезпечених мешканців Чорноморської міської територіальної громади в умовах воєнного стану, відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64 «Про введення воєнного стану в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2022 № 252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану», керуючись ст. ст. 42, 64 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

           

  1. Виділити 200000,00 грн з коштів  бюджету Чорноморської міської територіальної громади, передбачених на соціальний захист населення, для створення резерву у вигляді продуктів харчування для малозабезпечених мешканців Чорноморської міської територіальної громади та переміщених осіб, які її гостро потребують в умовах воєнного стану.

 

2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) забезпечити фінансування управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Тетяна Прищепа) для подальшого перерахування коштів на рахунок комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» згідно  з пунктом 1.

 

3. Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (Тетяна Камишнікова) забезпечити придбання та розподіл продуктів харчування громадянам,  вказаним в пункті 1.

 

4.  Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Олександра Васильєва.

 

          Міський голова                                                                                          Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення